Website om je klantkennis te vergroten

Het belang van een website om je klantkennis te vergroten

Van harte gefeliciteerd als je al een website hebt, die prima scoort bij Google. Daarmee is aan alle voorwaarden voldaan voor een website om je klantkennis te vergroten.

Via ons CusUp-platform kun je namelijk gericht contact opnemen met elke bezoeker van je website en inspelen op de actuele vragen.

Als je ons in contact brengt met jouw webbouwer, gaan we vrijblijvend samen met hem kijken, wat we ook voor jou kunnen doen.

website om klantkennis te vergroten

Wat als jouw website nog niet goed scoort bij Google?

Deze website gaat over CusUp (Customer knowledge Update) en daarmee het belang van het continue uitbreiden van klantkennis. Daarvoor is echter ook een goed bij Google scorende website nodig. We brengen jou of je webbouwer graag met één van de in ons netwerk aanwezige specialisten in contact. Alhoewel deze site is gemaakt in WordPress, is elke website geschikt, als ook Google analytics daarin kan worden opgenomen.

Waar je in elk geval op moet letten bij een goed vindbare website

Voor een website om je klantkennis te vergroten is het van belang, dat je website ook goed scoort bij Google. Dan heb je immers de meeste kans om de gewenste bezoekers op je website te krijgen.

Omdat er nogal wat fabeltjes bestaan over hoe je goed kan scoren, hebben we er hiernaast enkele op een rijtje gezet. Via deze link vind je het complete verhaal. Doe er je voordeel mee.

Enkele achterhaalde SEO mythes:

Zoekwoordoptimalisatie is hét geheim

Een veilige HTTPS website is niet belangrijk

Hoe meer pagina’s op je website, hoe beter

Mobielvriendelijkheid is niet belangrijkWaarom nog wachten en omzet laten liggen?

 

Als je een website wilt om je klantkennis te vergroten, vul dan dit formuliertje in en vink aan, waar je interesse naar uitgaat. Dan zorgen wij voor het gewenste vervolg.