Klantherkenning: Herken de bezoeker van je website

Klantherkenning en rendement voor je website

Wie bezoekt jouw website?

Waar zoekt deze klant/prospect naar?

Speel in op de behoefte van de klant.

CusUp biedt een platform, waarmee je bezoekers van je website herkent en weet je waar de klant of prospect naar op zoek is. Met die klantkennis kun je gericht contact opnemen en inspelen op de vraag. Klantherkenning zoals internationaal opererende bedrijven die inzetten, is met de techniek van CusUp binnen handbereik voor het MKB.

>>  Vraag nu hoe het werkt

klantherkenning via je website

Meer omzet door klantherkenning

Als ondernemer wil je graag meer omzet uit je website halen. De sleutel hiervoor vind je in klantherkenning. Weet wie jouw site bezoekt en waar deze bezoeker naar op zoek is. Zo kun je inspelen op de behoefte van de klant en je omzet vergroten. Denk je nu: ‘Maar ik heb toch Google Analytics?’ Via Google Analytics krijg je alleen getallen, geen klantherkenning. CusUp heeft de oplossing voor jou.

Groen vinkjeJij herkent daarmee de bezoeker van je website

Groen vinkjeJe ziet waarnaar is gezocht

Groen vinkje Met deze informatie kun jij gericht contact opnemen en de koop sluiten

   Klantherkenning betaalbaar met CusUp

klantherkenning via je website

De techniek van CusUp past binnen de wet- en regelgeving omtrent privacy. Vergelijk onze dienstverlening met de internationaal opererende bedrijven die jou een gericht aanbod doen voor bijvoorbeeld een hotelovernachting. Toevallig hetzelfde hotel dat jij gisteren op hun website hebt bekeken… En herken je ook de momenten dat je een webshop opnieuw bezoekt en het artikel ziet waarnaar je laatst hebt gezocht?

Tot dusver was dit alleen haalbaar met een fors budget. Wij maken deze klantherkenning nu ook mogelijk én betaalbaar voor het MKB.

   Voorbeelden

Bezoek in de webshop
Stel, een bezoeker van een website is op zoek naar een nieuwe wasmachine. Na het lezen van wat informatie en het zien van een machine, verlaat de bezoeker de website zonder aankoop. Dat wil je als ondernemer natuurlijk niet.

Klant zoekt informatie

Een klant die alleen de btw-aangifte en inkomstenbelasting via de accountant regelt, bezoekt in een maand tijd verschillende keren de webpagina’s over salarisadministratie en personeelszaken. De klant heeft dus vragen. De accountant kan de klant alleen gericht helpen als het zoekgedrag bekend is en als hij weet wie de klant is.

klantherkenning via je website
Met onze oplossing weet jij wie de bezoeker op de website is en kun je gericht contact opnemen. En omdat jij weet waarnaar is gezocht, kun je de vragen beantwoorden, de dienstverlening uitbreiden of het product verkopen. Met CusUp wordt klantcontact pas echt waardevol!

   Wat doet CusUp nog meer?

klantherkenning via je website

E-mailmarketing op basis van klantkennis
Via ons platform kun je e-mails versturen naar je klanten en prospects. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een aanbieding. Het versturen van e-mails kan op elk moment. Of je drukt zelf op de verzendknop, of je laat dit automatisch verlopen. We vertellen je er graag meer over.

Klantkennis opslaan en delen
Sinds 1999 continue doorontwikkeld en bij klanten in gebruik: Covide: opslaan en delen van Klantkennis.

Websites en zoekmachinemarketing
Via ons in meer dan 25 jaar opgebouwde netwerk helpen we je aan een perfecte totaaloplossing voor online marketing. We zijn daarbij met veel plezier je vaste aanspreekpunt.

Profiteer nu van CusUp en haal meer omzet uit jouw website

 

Via dit formuliertje krijg je geheel vrijblijvend een korte samenvatting van onze werkwijze. Daarná bepaal jij of je van onze diensten gebruik wilt maken. Je kunt ook bellen naar 0342-490364 en vragen of we je persoonlijk terugbellen.